+387 (0)35 314 516 | +387 (0)35 314-517 | +387 (0)35 314-518 uze@uzecommerce.ba
Select Page

Kompanija Uže commerce se svojim djelatnostima i radom već svrstala u sami vrh poslovanja u našoj zemlji. Usluge i proizvodi koje nude postavili su ih na prepoznatljivu i respektabilnu poziciju među korisnicima.

Na tržištu su već 13 godina, a djelatnost kojom se bavimo je distribucija programa čelične užadi, lanaca, kao i paleta pribora za terete i ostale opreme i repromaterijala koji je namjenjen za energetski sektor, rudarstvo, industriju …

Pored distribucije roba od renomiranih proizvođača u svojim pogonima vršimo proizvodnju čelićnih priveznica od užadi do Ø50 mm, kao i priveznica sa jednostrukim presanjem i proizvodnju lančanih priveznica.

uze

Osim ovog specijaliziranog programa, naša firma je takođe ovlašteni distributer proizvoda “REMA TIP-TOP”.

Da svakog dana ulažemo u razvoj svoje kompanije dokazuje i činjenica da smo promijenili lokaciju smjestivši sav pogon u potpuno novi objekat koji se nalazi na adresi Husinskih rudara bb / Miladije, Gornja kolona.

Nova zgrada i prošireni kapaciteti omogućiti će im dodatno širenje asortimana i još većeg, boljeg i uspješnijeg poslovanja, što je i njihova misija – kvalitet, sjajna usluga i zadovoljni korisnici.

Na linku ispod možete “Virtuelno prošetati” do nove lokacije Uže Commerce doo:

https://roundme.com/tour/278409/view/860816/

Dobro nam došli!