+387 (0)35 314 516 | +387 (0)35 314-517 | +387 (0)35 314-518 uze@uzecommerce.ba
Select Page

U cilju boljeg pregledanja ponude iz našeg asortimana nadogradili smo našu web stranicu.

Katalog proizvoda

Na podstranici “Katalog” nalazi se katalog svih proizvoda iz naše ponude. Katalog ćemo redovno osvježavati sa novim proizvodima kako biste dobili blagovremene i tačne podatke. Sa desne strane podstranice “Katalog” dodali smo linkove do svih kategorija proizvoda iz naše ponude. Također u gornjem dijelu sajta nalazi se sticky ili “zalijepljeni” menu koji Vas prati tokom pregledanja stranice kako biste jednim klikom mogli se prebaciti do podstranice ili u našem slučaju kategorije proizvoda koji vas zanima.

 

Informacije o dostavi

Dodali smo podstranicu “Dostava” na kojoj se možete informisati o detaljima prilikom dostave proizvoda. Naša kompanija uspješno posluje 15 godina i proizvode dostavljamo partnerima na teritoriji kompletne Bosne i Hercegovine. Dostavu vršimo svojim prevoznim sredstvima, ali i putem kurirskih službi. Više informacija pronađite na stranici: “Dostava”. Na ovoj podstranici kreirali smo i jednu kontakt formu putem koje možete direktno postaviti pitanje kao i zahtjev za ponudu.

 

Integracija Google Search-a na našem sajtu

U cilju boljeg pregledanja naših proizvoda, kao i unaprijeđenja opcije pretraživanja kreirali smo Google Custom Search koji indeksira proizvode koje se nalaze samo na našem sajtu. Za manje od jedne sekunde možete doći do informacije koja vas zanima.